Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Omschrijving

Welkom in deze ruime, vrijstaande woning met een multifunctionele indeling. Perfect voor iedereen die op zoek is naar ruimte en mogelijkheden. Met maar liefst 232 m² aan woonoppervlak, biedt dit huis volop ruimte aan jouw dromen en plannen. Zoals een kantoor- of eindelijk die praktijkruimte aan huis. Of extra ruimte en voorzieningen voor jouw nog inwonende kinderen. Maar er is meer; het huis beschikt tevens over een royale inpandige garage en een extra (speel-/werk-)kamer grenzend aan de woonkamer. De woning is gebouwd in 1982 en sindsdien zowel goed onderhouden, gemoderniseerd als verduurzaamd. Zo zijn het complete dak, de keuken en het sanitair vernieuwd en zijn er in 2020 12 zonnepanelen geplaatst. De tuin biedt volop privacy en heeft meerdere fijne hoekjes. Laat deze unieke woning van ruim 1000 m³ je verrassen!

Budel is een charmant dorp met een sterk gemeenschapsgevoel en een gemoedelijke sfeer. Hier vind je een scala aan voorzieningen, zoals winkels, gezellige (dag)horeca, restaurants en sportfaciliteiten. Voor de dagelijkse boodschappen en meer ben je hier aan het juiste adres. Ook beschikt Budel over meerdere basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs.

Geniet van de prachtige groene omgeving rondom Budel. Ontdek de natuur in het nabijgelegen Weerterbos en de Cranendonckse bossen, perfect voor wandel- en fietstochten. De dorpse rust wordt gecombineerd met uitstekende bereikbaarheid; de A2 brengt je snel naar zowel Eindhoven als Maastricht.

Budel biedt het beste van beide werelden: een rustige, groene leefomgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.
Budel is de grootste kern van de gemeente Cranendonck en tet circa 9500 inwoners.

Indeling
Niveau +1
Een trapopgang biedt toegang tot de entree van het huis. In de hal valt de prettige lichtinval via de glazen bouwstenen wand direct op. De hal is voorzien van een garderobekast, een modern betegelde toiletruimte met hangcloset, en de toegang tot de living. De lay-out van de living voorziet in een royale zithoek en een zonnig eethoek. Een fijne extra is de speel-/werkkamer grenzend aan de woonkamer. Net als in de living zorgen ruim bemeten raampartijen voor optimaal lichtinval. Een afgesloten portaal is voorzien van de trapopgang naar zowel de begane grond als de tweede verdieping. Ook staat de woonkamer in verbinding met de dichte keuken. De moderne keuken is zowel luxe als compleet uitgevoerd met hoogglans fronten, een granieten werkblad, talloze lades, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, magnetron, oven en een Quooker kokend waterkraan. De keuken biedt via een half hoge trappartij toegang tot de tuin.

Niveau +2
Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers, een moderne badkamer en een berging/cv-ruimte. De ruime ouderslaapkamer staat in verbinding met de tweede slaapkamer en is ingericht als kleedkamer en kantoor. Ook de twee overige slaapkamers zijn goed indeelbaar. Eén van deze kamers heeft een balkon. In de bergruimte bevindt zich de cv-combiketel (Nefit Ecomline 2004). De ruime, gehele betegelde badkamer beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel, toilet met hangcloset en inbouwverlichting. Prettig detail zijn de raampartijen die zorgen voor zowel lichtinval als ventilatie.

Begane grond/niveau -1
De begane grond is ruim, praktisch en mult-inzetbaar. Vanaf de buitenzijde is deze met een half hoog verdiepte ingang bereikbaar. Grenzend aan de hal bevinden de toegang tot de bedrijfsruimte (circa 50m²), een inpandige berging met een aangrenzende doucheruimte, en een bergruimte die tevens toegang biedt tot de garage en een kantoorruimte. Deze ruimte is ook bereikbaar vanuit het centraal gelegen portaal met de trapopgang. Ook is er een extra toilet. De garage is verrassend ruim en praktisch met een oppervlakte van circa 40 m², een lichtkoepel, openslaande deuren, kastruimte, een berging met aansluitend de vernieuwde meterkast. Ook biedt de garage toegang tot de tuin.

Buiten
De achtertuin is een heerlijke ruimte volop privacy en fijne hoekjes. De tuin heeft meerdere terrassen en verzorgde borders. Ook is de tuin rondom voorzien van een deels gemetselde en deels houten erfafscheiding. Aan de voorzijde beschikt het huis over een oprit met carport en een keurig aangelegde voortuin.

De verkoper aan het woord:

“Ons fijne huis is heerlijk ruim en perfect geschikt voor kantoor of praktijk aan huis.
Je kunt het indelen naar jouw eigen wensen. Hopelijk gaat de koper hier met net zoveel plezier wonen! ”

Inhoud: 1051 m³
Woonoppervlak: 232 m²
Perceel: 322 m²
Energielabel: C

Vrijstaand met veel ruimte
Kantoor/praktijk aan huis
Modern en duurzaam

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 232 m2
  • Perceeloppervlakte 322 m2
  • Slaapkamers 4 kamers
Gratis zoekservice

Vul je gegevens in en ik infomeer je dagelijks over het nieuwste woningaanbod

Zoekprofiel invullen
Contact

Heb je vragen? Kom vrijblijvend met mij in contact

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur

"*" geeft vereiste velden aan