Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Omschrijving

Staat jouw droomhuis aan de Krokuslaan in Leende? Deze jonge tweekapper (2009) kenmerkt zich door de multi-inzetbare, levensloopbestendige indeling én het verrassend ruime perceel. De begane grond is voorzien van een ruime living, een open keuken en heeft als extra’s een serre/tuinkamer en een slaap- en badkamer. Dit maakt de indeling ook uitstekend geschikt als praktijkruimte of speel-/werkkamer.
Op de verdieping heeft het huis drie slaapkamers, een badkamer, een separate toiletruimte en een praktische wasruimte. Ook de buitenruimtes op het perceel van maar liefst 712 m² zijn bijzonder prettig. Het perceel heeft een zon georiënteerde, mooie achtertuin van 40 meter diep met een terras, een tuinberging, gazon en een verzorgde voortuin met een oprit en carport. Het huis is geheel geïsoleerd, grotendeels voorzien van vloerverwarming en beschikt over 18 zonnepanelen en een zonneboiler.

Leende is een charmant dorp in Zuidoost-Brabant met een gastvrije sfeer en prachtige omgeving. Het biedt essentiële voorzieningen zoals supermarkten, bakker, slager, bloemist, kappers en gezellige eetgelegenheden zoals restaurant “Cucina Basta” en “Brasserie Gezellig”. Dankzij de nabijheid van de A2 zijn is Eindhoven en Weert binnen 15 autominuten bereikbaar, ideaal voor forenzen.
De natuur rondom Leende, zoals het Leenderbos en de Groote Heide, biedt uitgebreide wandel- en fietspaden voor natuurliefhebbers. Hier geniet je van bossen, heidevelden en vennen. Leende combineert een rustige, landelijke leefomgeving met uitstekende voorzieningen en een strategische ligging. Ontdek waarom Leende een geweldige plek is om te wonen!

Indeling
Begane grond
De overdekte entree biedt toegang de hal met een garderobe en de trapopgang. In de hal bevinden zich ook de meterkast en de deels betegelde toiletruimte met een fonteintje. De begane grond is, met uitzondering van de garage en serre, geheel voorzien van vloerverwarming. De zithoek aan de voorzijde meet ruim 30 m² en beschikt over een sfeervolle erker. De gehele begane grond beschikt over een PVC vloer in warme houttint. De royale eethoek vormt de verbinding met zowel de zithoek, keuken als de serre. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Dat betekent lekker lang tafelen! Openslaande tuindeuren bieden toegang tot de royale (22 m²!) serre/tuinkamer. Deze is voorzien van een tegelvloer, twee lichtkoepels en een glazen schuifwand. Een heerlijke ruimte om van het vroege voorjaar tot laat in het jaar in te vertoeven! De hoekopgestelde keuken is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, oven, magnetron koelkast, close-in-boiler en ruim voldoende kastruimte en lades. Het portaal grenzend aan de keuken biedt toegang tot de inpandige garage, de serre en de slaapkamer. Deze fijne ruimte is natuurlijk ook ideaal als speel-/thuiswerk- of praktijkruimte. Ook de slaapkamer biedt via openslaande tuindeuren toegang tot de serre. De aangrenzende badkamer heeft een ligbad, dubbele wastafel en een douche. De garage beschikt over een tegelvloer, uitstortgootsteen en elektrisch bedienbare garagedeur.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, allen voorzien van een dakkapel, de tweede badkamer, een separate toiletruimte én een praktische wasruimte. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer in warme houttint.
De geheel betegelde badkamer is vernieuwd in 2015 en beschikt over een modern wastafelmeubel met een spiegelkast en lades, en een brede inloopdouche met sunshower, glasdeur en zitje. Ook heeft de badkamer vloerverwarming en een designradiator. De separate toilet is ook geheel betegeld en heeft een hangcloset en een fonteintje. Ideaal is de wasruimte; hier staan jouw wasmand en -apparatuur netjes uit het zicht!

Tweede verdieping
De royale bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap. Hier bevinden zich de cv-combiketel en de zonneboiler.

De zuidwest georiënteerde achtertuin is de verrassing van het huis. Deze meet maar liefst 40 meter diep en heeft een veelzijdige en praktische indeling. Met een royaal zonneterras, een royale houten tuinberging, verzorgde borders en een heerlijk ruim gazon. Een ideale speelweide voor jouw (klein-)kinderen! Naast het huis bevindt een brede achterom. Samen met de carport voor de garage, de brede oprit en verzorgde voortuin een mooi geheel!
De gemeentelijk groenvoorziening voor de woning zorgt voor extra privacy en afstand tot de straat.

Jonge tweekapper met garage
Diepe tuin, ruim perceel 712 m²
Slaap- en badkamer BG

Inhoud: 702 m³
Woonoppervlak: 161 m²
Perceel: 712 m²
Energielabel: A

De verkoper aan het woord:

“Achter de gevel van ons huis vind je veel verrassingen. Zoals de extra slaap- en badkamer op de begane grond én de diepe achtertuin. Een echt multi-inzetbaar huis. We gunnen de koper hier alle geluk! ”

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 161 m2
  • Perceeloppervlakte 712 m2
  • Slaapkamers 4 kamers
Gratis zoekservice

Vul je gegevens in en ik infomeer je dagelijks over het nieuwste woningaanbod

Zoekprofiel invullen
Contact

Heb je vragen? Kom vrijblijvend met mij in contact

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur

"*" geeft vereiste velden aan